Stvaratelji za stoljeća: Vila Rova dobitnik prestižne nagrade za doprinos razvoju poduzetništva srednje i jugoistočne Europe

Međunarodni komitet obavijestio je da je, u konkurenciji 562 kandidata iz 9 zemalja, upravo Rovi jednoglasnom odlukom dodijeljena ova vrijedna nagrada i priznanje

U nizu vrijednih priznanja, na adresu Vile Rova upravo je stigla još jedna laskava potvrda kvalitete i napornog rada. Ovih dana je naime završena višemjesečna procedura izbora najboljih i dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“. Iz Međunarodnog komiteta za dodjelu ove prestižne nagrade, kojega čini 15 članova-eksperata iz 11 zemalja, odlične vijesti stigle su i do obrta Ugostiteljstvo i trgovina Rova, vl. Ivica Krnčević.

Međunarodni komitet obavijestio je da je, u konkurenciji 562 kandidata iz 9 zemalja, upravo Rovi jednoglasnom odlukom dodijeljena Nagrada i priznanje za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.

Biti u društvu dosadašnjih uglednih laureata ove prestižne nagrade, za Ugostiteljstvo i trgovina Rova je velika čast i odgovornost. Nakon što je 2022. godine Hotel Vila Rova proglašen najboljim malim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj, ovo priznanje dokazuje da se dugogodišnji rad i predanost itekako isplati.

Ivica Krnčević, vlasnik Ugostiteljstva i trgovine Rova, s oduševljenjem je predstavio Vila Rovu na ceremoniji dodjele nagrada u Dubrovniku.

“Ova prestižna nagrada predstavlja priznanje za našu strast prema ugostiteljstvu i predanost pružanju vrhunske usluge. Zahvaljujemo Međunarodnom komitetu na ovom nevjerojatnom priznanju”, izjavio je gospodin Krnčević.

Nagrada “STVARATELJI ZA STOLJEĆA” ističe iznimna postignuća i inspirativne pojedince u poduzetništvu, a Ugostiteljstvo i trgovina Rova sada je dio odabrane grupe koji su prepoznati kao nositelji promjena i inovacija na srednjoeuropskoj i jugoistočnoeuropskoj poslovnoj sceni.

Ugostiteljstvo i trgovina Rova zahvaljuje svim svojim zaposlenicima, partnerima i gostima na podršci koja je omogućila ostvarivanje ovog izuzetnog priznanja.

„Spremni smo nastaviti s predanošću i strašću unapređivati iskustva naših gostiju te doprinositi razvoju poduzetništva u regiji,“ dodaje Ivica Krnčević.

 

error: Content is protected !!