FOTO/VIDEO Strašna prometna nesreća na Krku: U požaru poginule dvije osobe, još tri ozlijeđene

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23 sata dvije su osobe poginule, a još tri su ozlijeđene.

Sinoć oko 23 sata na cesti između Krka i Malinske dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač osobnog vozila marke Fiat , riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru grada Krka prešao na lijevi kolnički trak namijenjenom prometu vozila iz suprotnog smjera i izravno se sudario s osobnim vozilom marke Volkswagen, isto riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin krećući iz smjera Krka prema Malinskoj.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Fiat i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, dok su u Volkswagenu tri osobe ozlijeđene. Tijela stradalih osoba su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta osoba.

Ozlijeđenim osobama je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su im dijagnosticirane teške ozljede.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata, promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće.

error: Content is protected !!