Stella Polonijo brončana na Balkanskom prvenstvu u karateu!

“Početak je bio težak, no to me nije spriječilo da pobijedim s rezultatom 5:2”, kaže naša brončana karatistica

Stella Polonijo na Balkanskom prvenstvu 2022 za kadete, juniore i U21 u karateu ovoga je vikenda osvojila fantastičnu brončanu medalju!

Stella se borila u kategoriji seniorki koju je sačinjavalo 13 vrhunskih karatistica iz 7 zemalja. Konkurencija je bila jaka, no to je nije spriječilo da stane na postolje.

“U subotu sam nastupila u kategoriji U21 -50 kilograma. Prvo kolo bila sam slobodna, a prvu borbu borila sam se protiv predstavnice Bosne i Hercegovine. Iako sam u početku gubila, na kraju sam pobijedila rezultatom 12:2. U drugoj sam se borbi borila protiv predstavnice Rumunjske. Početak je bio izjednačen, no na kraju je ipak ona pobijedila s rezultatom 5:1 te se plasirala u finale, a ja sam išla u borbu za 3. mjesto. Treća borba, ujedno i borba za treće mjesto, bila je protiv predstavnice Slovenije. Početak je bio težak, no to me nije spriječilo da pobijedim s rezultatom 5:2″, kaže brončana karatistica, koja je u Bar, gdje se prvenstvo održavalo, otputovala odlučna izboriti se za postolje.

“Cijeli dan sam se osjećala pozitivno i spremno za borbe. Željela sam osvojiti medalju, a sretna sam što mi se želja i ostvarila. Stvarno sam zadovoljna odrađenim turnirom i bilo mi je drago da je na ovakvom turniru iza mene sjedio trener Viktor. Ponosna sam na samu sebe i svoj rad”, iskreno kaže jedna od najboljih krčkih karatistica, članica Karate kluba Krk Croatia.

error: Content is protected !!