Krčki školarci pripremaju 20. humanitarni božićno-novogodišnji koncert, svi ste pozvani!

Dođite na koncert, veliki zbor više stotina malih pjevača na najljepši će vas način uvesti u ozračje blagdana

Krčki osnovnoškolci ovih će blagdana, dvadeseti put po redu, održati tradicionalni božićno-novogodišnji koncert.

Na kraju prvog obrazovnog razdoblja, združeni zborovi Matične škole Krk te Područnih škola Baške, Punta, Vrbnika i Vrha svojim će nam pjesmama uljepšati predbožićni ugođaj, a u tome će im se pridružiti i zborovi Osnovne škole Malinska-Dubašnica i Osnovne škole Omišalj s pripadajućom Područnom školom Dobrinj.

“Kao što to već dobro znate, naš koncert ima status školskog projekta, okuplja osmoškolce sa cijelog otoka te prepliće sadržaje iz različitih predmeta: glazbene kulture, likovne kulture, hrvatskog jezika, stranih jezika, vjeronauka i informatike. Naši učitelji program pripremaju s radošću i poletom, a uspješnost rada ostavljamo vama kao publici na prosudbu, nadajući se da će poruke dobre volje koje će tijekom koncerta biti odaslane, doprijeti do vas. Također znate da je naš koncert humanitaran i da smo već devetnaest puta, udruženi u želji da pomognemo, mnogim ljudima učinili ljepšima i blagdane i život”, kaže u najavi ravnatelj škole Serđo Samblić.

Ovogodišnji koncert održat će se u četvrtak, 22. prosinca 2022. godine u dvorani Srednje škole “Hrvatski kralj Zvonimir” Krk s početkom u 17,00 sati.

“Dođite na koncert, veliki zbor više stotina malih pjevača na najljepši će vas način uvesti u ozračje blagdana”, poručuje ravnatelj škole.

error: Content is protected !!