Starine koje čekaju novi život

Kuće s pričom cijene se na turističkom tržištu, a u ponudi Palace Real Estate agencije ima podosta starina koje čekaju svoju obnovu.

Starine nose duboku vrijednost prošlosti. Mjesta su to na kojima su se kroz godine akumulirale priče, anegdote, ostavljeni iskustva i tragovi vremena. Zato obnova starih kuća nije samo fizička preobrazba prostora već predstavlja i očuvanje duha i naslijeđa mjesta. U tim i takvim projektima, svaki detalj ima priču, svaki zid nosi uspomenu, a svaki pomak, uređenje postojećeg stvara most između prošlosti i sadašnjosti. U agenciji za nekretnine Palace Real Estate, koja svoj ured ima i u Matuljima, najčešće stižu upiti za građevinske terene, jer su moderna, brza vremena, montažna i brza gradnja puno prihvatljiviji za mnoge investitore. Upravo zato djelatnice agencije skreću pažnju na važnost i vrijednost nekretnina/starina koje su prepuštene propadanju, a zaslužuju udahnuti novi život.

Starina u Valturi

– Na području Kvarnera i Istre još uvijek ima veliki broj starina koji čekaju nove vlasnike i obnovu. Upravo zato smo iz naše ponude izdvojili neke od njih. Ulaganja u starine mogu biti i vrlo unosna. Naime, na turističkom tržištu takvi su objekti izuzetno traženi upravo zato što gosti, boraveći u tim svjedocima prošlosti, uče o tradiciji, načinu života i kulturi kraja, riječi su voditeljice ureda Marine Kirigin Brajković koja je iz njihove ponude izdvojila nekoliko starih zdanja koje čekaju obnovu.

Dvorište starine u Rukavcu

U Istri, predivnom gradiću Motovunu, nove vlasnike traži autentična istarska kuća s konobom, koja se prostire na četiri etaže i nudi sve što je potrebno za uspješan turistički posao ili udoban život. U ponudi agencije Palace je i rustikalna starina u blizini Pule, ali i predivna stara vila u Rukavcu s koje puca pogled na more i Kvarner.

Starina u Motovunu

Za više informacija, širu ponudu ili za savjet pri kupoprodaji, kontaktiraje agentice matuljske poslovnice Palace Real Estate na 099 737 22 66 ili 099 163 55 70 ili ih posjetite u uredu na adresi Trg maršala Tita 9 u Matuljima.

error: Content is protected !!