STARA ŠKOLA KREKA – IZ TAME U SVJETLO: Hrabra ispovijest o paklu droge Marina Ivanovića-Stoke

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki tinejdžer kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku

Popularni zagrebački reper Marin Ivanović-Stoka po prvi puta, u utorak, 3. svibnja, dolazi u opatijski centar Gervais izvesti hvaljenu monodramu STARA ŠKOLA KREKA – IZ TAME U SVJETLO. U režiji Marija Kovača, Stoka hrabro i dirljivo iznosi iskrenu priču o svojem bivšem ovisničkom životu koju svatko treba čuti kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz iz mraka.

Priča je ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi. Ovo je priča o jednom pjevaču koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Ovo je priča o Marinu Ivanoviću – Stoki, hrvatskom reperu, voditelju i showmanu od kojeg su svi odustali. Ali ne i njegova obitelj. Ne i Bog. A on je, u dubini svojeg bića znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti. I upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao, i svjetlom na kraju tunela.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki tinejdžer kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnje trenutke jednog narkomana od kojih će vam se zavrtiti u glavi i smučiti.

Početak izvedbe je u 20 sati.

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 40 kuna. Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija – na Ljetnoj pozornici (Zert 6a, radnim danom od 8 do 16 sati) i u centru Gervais (Nikole Tesle 5, sat vremena prije početka programa).

U Rijeci ulaznice su u prodaji u Dallas Music Shopu (Splitska 2a) i Foto Reviji (Užarska 28), te online na www.mojekarte.hr

error: Content is protected !!