Dvije tisuće maškara na dvije nedjeljne povorke u Crikvenici

U 11 sati starta Dječja povorka, a u 14 sati Velika maškarana povorka

CRIKVENICA Više od dvije tisuće maškara sudjelovat će u dvije maškarane povorke u Crikvenici u nedjelju. U 11 sati starta Dječja povorka, a u 14 sati Velika maškarana povorka. Obje povorke kreću od hotela Miramare, a doček grupa je na Veloj paladi. Za zabavu su zaduženi Trend i Koktelsi. Iz godine u godinu raste broj sudionika i posjetitelja, a velik broj ljubiteja maškara i ove godine će moći gledati izravni prijenos putem portala maskare.net i tunera.info

U nedjelju će promet biti zatvorena Ulica Ivana Skomerže (od parkirališta Petak) te Strossmayerovo šetalište od 11 do 17,30 sati.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku iskoristiti posebnu ponudu smještaja na Rivijeri Crikvenici i zaviriti u “Veselu maškaranu škrinjicu” i pronaći nešto baš za svoj gušt. Detalje o lokacijama s maškaranim popustima može se naći na portalu www.maskare.net te Facebook stranici Maškare Crikvenica. Zahvaljujući Gradu Crikvenici, subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete se pronaći na internetskim i Facebook stranicama TZG Crikvenice.

Dan uoči povorke (subota, 28. siječnja) pridružite se večernjoj zabavi u maškaranom šatoru na Trgu Stjepana Radića uz nastup glazbenoga sastava Fortunal.

Organizator Maškara 2023. u Crikvenici je TZG Crikvenice, a suorganizator Catering Derossi. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su: Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, Jadran Crikvenica, Eko-Murvica, Županijska lučka uprava Crikvenica. Partneri su: Pavlomir, Hotel Marina, DC Mihurić Selce, Marinero Tours i Eko selo Selce.

error: Content is protected !!