Srcem za Punat i ove godine prikuplja hranu i darove za djecu i obitelji slabijeg imovinskog stanja

Donacije će se prikupljati na adresi Kljepina 6 u Puntu, u prostorima Udruge, dvije subote za redom – 27. studenog i 4. prosinca

Udruga Srcem za Punat i ove godine pokreće novi ciklus prikupljanja darova za mališane i obitelji slabijeg imovinskog stanja, u sklopu humanitarne akcije “Srcem za djecu”.

“I ove godine namjera nam je uljepšati predstojeće blagdane djeci u domovima za nezbrinutu djecu, ali i obiteljima slabijeg imovinskog stanja. Darove ćemo prikupljati za udrugu Betlehem, Domove Karmelićanki BSI za nezbrinutu djecu, i lovranski Dječji dom Ivane Brlić Mažuranić”, ističu iz ove puntarske udruge.

Skupljat će se prehrambrene trajne namirnice poput mlijeka, ulja, začina i tjestenine, zatim dječja hrana (čokolino, grisolino, dječje kašice do godine dana), dječje pelene (brojevi 1,5 i 6), sredstva za održavanje higijne, deteređenti za suđe, omekšivači i sredstva za čišćenje.

Donacije će se prikupljati na adresi Kljepina 6 u Puntu, u prostorima Udruge, dvije subote za redom – 27. studenog i 4. prosinca od 10 do 12 sati.

Prošlogodišnja akcija bila je i više no uspješna: zahvaljujući sjajnom odazivu brojnih mještana i tvrtki s otoka Krka, sakupljena su četiri puna kombija potrepština i poklona koji su uručeni djeci i obiteljima.

error: Content is protected !!