Sprema se velika fešta za kraj mesopusta u Krku

“Od 3 ure za vas kanta grupa Insula, a na 7 ur ćemo svi skupa vrnut ključi gradu i važgat pusta! Da nan ne bite ostali lačni i još gore žajni, kumpanija iz karnevalske grupe Povero Keko ima se ča van rabi!”

Finalna fešta ovogodišnjeg mesopusta u gradu Krku održat će se u utorak, 13. veljače, uz bogat program i feštu u organizaciji udruge Kreativni Krk i karnevalske grupe Povero Keko. Jutro će biti rezervirano za vrtićarce i osnovnoškolce, a druženje maškara na rivi počinje od 15 sati. Pust će “platiti glavom” u 19 sati, a maškare će ovom prilikom zabavljati grupa Insula.

Organizatori poručuju:

“Ala pridite svi va Veju na rivu u torak trinajstoga da važgamo toga pusta! Od ranoga jutra mića reduta – sva dica vrtića i osnovne škole. Pridite in dat kuraja od 10 ur aš će bit pravi šušur.

Nakon mićih maškarica gre prava fešta! Od 3 ure za vas kanta grupa Insula, a na 7 ur ćemo svi skupa vrnut ključi gradu i važgat pusta! Da nan ne bite ostali lačni i još gore žajni, kumpanija iz karnevalske grupe Povero Keko ima se ča van rabi! Maškarajte se i pridite!

Ko bude grdo vrime ne bojte se niš, svi skupa gremo na boćariju aš se pusta mora važgat!

Krepat ma ne molat i grdo se maškarat!
ŽIVIL PUST!”

error: Content is protected !!