Športsko-ribolovno društvo Lovrata i njegov član Tomas Lukarić ponijeli naslov državnih prvaka

Naslov ovogodišnjeg državnog prvaka pritom je ponio Tomas Lukarić, natjecatelj Športsko-ribolovnog društva Lovrata iz Krka s dvije pobjede u oba natjecateljska dana, prikupivši naposljetku osam plasmanskih bodova

Prošlog vikenda u Puli je, u organizaciji Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru, održano Državno prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju U-21 – brod. Ono je okupilo 24 ponajbolja ribolovca iz spomenute kategorije u Hrvatskoj, a lovilo se dva dana, svakog po pet sati.

Naslov ovogodišnjeg državnog prvaka pritom je ponio Tomas Lukarić, natjecatelj Športsko-ribolovnog društva Lovrata iz Krka s dvije pobjede u oba natjecateljska dana, prikupivši naposljetku osam plasmanskih bodova. Prvog dana ulovio je 54 ribe ukupne težine od 4.365 grama, a drugog 30 riba težine od 2.143 grama. Među ulovljenim ribama najveći je bio fratar težak 265 grama.

Na drugo se mjesto plasirao Petar Pobar iz Športsko-ribolovnog kluba Ičići iz Ičića, dok je treće osvojio Dominik Ferjančić iz Športsko-ribolovnog društva Zubatac iz Zadra. Na prvenstvu je svoje ribolovne vještine iskušalo još dvoje Krčana – Leon Bajčić koji je zasjeo na 11. mjesto i Nikola Kosić kojem je pripalo 20. mjesto.

U konkurenciji parova naslov državnih prvaka osvojila je krčka Lovrata u sastavu: Tomas Lukarić i Leon Bajčić, donijevši tri plasmanska boda ispred drugoplasiranih Petra Pobara i Donatella Meaka iz Ičića i trećeplasiranih Dominika Ferjančića i Borne Benića iz Zubaca.

S ovako zavidnim rezultatima Tomas Lukarić potvrđuje svoj ostanak u državnoj reprezentaciji i za narednu, 2025. godinu.

Rezultate Državnog prvenstva pogledajte: OVDJE.

error: Content is protected !!