Sajam “Ruke” u Krku: kušajte i kupite najbolje hrvatske tradicijske proizvode

Ovisno o mjestu organizacije uključeni su lokalne proizvođači, tako da će na ovom sajmu uz izlagače iz Riječkog područja, Istre, Slavonije sudjelovati i izlagači iz Krka

Udruga Ruke iz Kornića na otoku Krku ovaj vikend, točnije 23.-25.07.2021. organizira Sajam Ruke u gradu Krku na lokaciji platoa ispred Erste banke.

Udruga je osnovana u cilju pomoći u promocije obrtnika, poduzetnika, kreativaca i opg-ova iz cijele RH tako da i imamo članove iz svih krajeva Lijepe naše. Mnogi mali poduzetnici, kreativci, vlasnici OPG-a, dakle svi oni koji prvenstveno stvaraju svojim rukama, imaju problem kvalitetne prezentacije te tržišnog plasmana svojih proizvoda te se zbog toga javila ideja za organizacijom sajmova pod nazivom Sajam Ruke kojima se gostuje u našim gradovima. Do sada smo organizirali iste u Krku, Malinskoj, Malom Lošinju i Rovinju.

Sajmovi, odnosno sama prodaja na štandu, su izabrani kao idealno obraćanje javnosti jer omogućavaju direktnu komunikaciju s potencijalnim kupcem. Ne samo čin prodaje određenog proizvoda, nego i dopunsku informaciju o njemu, stvaranje veze s proizvođačem i nastavak suradnje i nakon što se sajam okonča.

Ovisno o mjestu organizacije uključeni su lokalne proizvođači, tako da će na ovom sajmu uz izlagače iz Riječkog područja, Istre, Slavonije sudjelovati i izlagači iz Krka.

Na sajmu će se izlagati, kušati i prodavati birani hrvatski tradicijski proizvodi. Proizvodi će se sastojati od meda i mednih pripravaka, prirodnih sokova,  biljnih krema, suvenira od kamena, keramike, vune i lavande, domaće tjestenine, začina, domaćih marmelada, proizvoda od goji bobica, košara, tradicijskih drvenih igrački i ostalih proizvoda od drva.

error: Content is protected !!