S gradilišta u Njivicama krao materijal vrijedan 10 tisuća kuna

Policija traga i za nepoznatim počiniteljima kaznenih djela teških krađa i krađe, kojima su oštećene tvrtke sa sjedištem na otoku Krku i Zagrebu za više stotina tisuća kuna

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnjiči se da je od 1. do 4. listopada s gradilišta tvrtke na području iz Njivica otuđio više stotina metalnih podupirača i više drvenih greda. Počinjenim kaznenim djelom oštetio je vlasnika tvrtke iz Krka za oko 10 000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 47-godišnjaka se podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Policija traga i za nepoznatim počiniteljima kaznenih djela teških krađa i krađe,  koja su zabilježene na području Rijeke, širem području Bakra te na području otoka Lošinja.

Prema dosad utvrđenom, nepoznati počinitelj je od 1. do 11. listopada iz gradilišta na području Malog Lošinja otuđio radni stroj, dok je jučer, 11. listopada, i počinitelj u Rijeci provalio u poslovni prostor tvrtke na Škurinjama te iz zaključanog djela poslovnog prostora otuđio novac.

Također je jučer zaprimljena dojava o provali na gradilište na širem području Bakra gdje je nepoznati počinitelj otuđio veću količinu alata.

Počinjenim kaznenim djelima oštećene su tvrtke sa sjedištem na otoku Krku i Zagrebu za više stotina tisuća kuna.

error: Content is protected !!