Rukotvorine Krk pripremaju osam besplatnih kreativnih radionica izrade prigodnih uskršnjih dekoracija

U nedjelju, 10. travnja, na štandu pred sjedištem Rukotvorina Krk, između 10.00 i 14.00 sati održat će se prezentacija svega onog što je izrađeno tijekom navedenih radionica, uz javnu demonstraciju obiju iskušanih tehnika

U povodu nadolazećih uskršnjih blagdana, Udruga Rukotvorine Krk tijekom mjeseca ožujka i travnja organizira seriju od osam besplatnih kreativnih radionica. Riječ je o pet susreta tijekom kojih će se predstaviti mogućnost izrade prigodnih uskršnjih dekoracija u tehnici filcanja (krčke) ovčje vune te tri susreta koja će pridonijeti istraživanju tehnike pletenja maslinovih grana.

Dvosatne radionice namijenjene svim uzrastima odvijat će se u prostorijama Udruge, na adresi Trg sv. Kvirina 1, u gradu Krku, i to prema sljedećem rasporedu: utorkom, 15., 22. i 29. ožujka te 05. i 12. travnja, između 18.00 i 20.00 sati, kada će svi zainteresirani kreativci imati priliku okušati se u tehnici filcanja vune tj. modeliranju pisanica te 07., 08. i 09. travnja, u isto vrijeme, kada je na redu pletenje maslinovih grana. Vođenje radionica povjereno je vrijednim članicama Udruge.

U nedjelju, 10. travnja, na štandu pred sjedištem Rukotvorina Krk, između 10.00 i 14.00 sati održat će se prezentacija svega onog što je izrađeno tijekom navedenih radionica, uz javnu demonstraciju obiju iskušanih tehnika.

error: Content is protected !!