Punat: Splitski gitaristički kvartet i završni koncert polaznika Glazbenog kampa

U petak, 5.4.2024. u 19.30 sati u restoran Marina stiže splitski gitaristički kvartet, a dan kasnije na redu je završni koncert polaznika tri programa Glazbenog kampa

U sklopu Glazbenog kampa i Međunarodnog gitarističkog natjecanja koje se održava od 01. do 07. travnja, sljedećih će se dana u Puntu održati dva zanimljiva koncerta:

U petak, 5.4.2024. u 19.30 sati u restoran Marina stiže Splitski gitaristički kvartet kojeg čine Josip Dragnić, Kajo Milišić, Martin Andrijašević i Goran Cetinić Koća. Na koncertu će biti svečana dodjela diploma i nagrada najbolje plasiranim natjecateljima prvog dana Međunarodnog gitarističkog natjecanja.

Splitski gitaristički kvartet je osnovan 2010. godine sa težnjom obogaćivanja hrvatske i splitske gitarističke scene, a čine ga nagrađivani splitski gitaristi, bivši učenici i studenti splitskih glazbenih škola i Umjetničke akademije. Za vrijeme kontinuiranog višegodišnjeg djelovanja Splitski gitaristički kvartet je premašio početnu svrhu osnivanja, te je osim brojnih koncerata u Hrvatskoj, ostvario izapaženu međunarodnu koncertnu aktivnost te se profilirao kao jedan od vodećih promotorahrvatskog glazbenog stvaralaštva za gitaru u inozemstvu.

U subotu, 6.04. u 19.30 sati, Područna škola Punat ugostit će pak završni koncert polaznika tri programa Glazbenog kampa, koji će pokazati što su naučili i usavršili kroz tjedan dana učenja na različitim radionicama.

Podržite mlade glazbenike svojim dolaskom!

error: Content is protected !!