Promotivna kampanja grada Krka aktivirana na glavnim emitivnim tržištima – Austriji i Njemačkoj

Kampanja je provedena kroz partnerstvo s najvećim medijskim kućama u Njemačkoj – na mreži portala Regional Germany portals, i Austriji – na jednom od najvećih web portala – Krone.at

Nakon što je Turistička zajednica Grada Krka prošle godine provela vrlo uspješnu marketinšku kampanju na njemačkom i austrijskom tržištu, s promocijom se nastavilo i ovog proljeća, s ciljem prezentacije Krka kao poželjne destinacije za odmor tijekom predsezone i glavne ljetne sezone, kroz inspirativne priče i snažne vizuale.

Promotivna kampanja se provodi kroz storytelling formate, advertoriale, advertorial teasere i dinamičke članake, s tekstovima i vizualima koji promoviraju grad Krk i okolicu te prirodnu i kulturnu baštinu s ponudom aktivnosti. Kampanja je provedena kroz partnerstvo s najvećim medijskim kućama u Njemačkoj – na mreži portala Regional Germany portals, i Austriji – na jednom od najvećih web portala – Krone.at

Kampanja ističe raznovrsnu ponudu grada Krka za odmor tijekom predsezone i glavne sezone. Na oba tržišta, kampanja je aktivirana putem vodećih medija, poput Kronen Zeitunga, kako bi osigurala relevantan doseg i vidljivost među odabranom ciljanom publikom.

Cilj kampanje je promovirati glavne turističke proizvode koji privlače goste – sunce i more, plaže, aktivnosti na otvorenom, kao i bogatu gastronomsku ponudu te povijesnu i kulturnu baštinu. Ključna poruka kampanje usmjerena je na inspiraciju novih potencijalnih gostiju koji traže destinaciju, kao i na poticanje povratka onih koji su već posjetili Krk da ga ponovno dožive.

Promotivnom kampanjom se želi dodatno učvrstiti pozicioniranost grada Krka kao idealne destinacije za odmor te informirati potencijalne goste o aktivnostima i iskustvima, manifestacijama, gastronomskoj ponudi, bogatoj kulturno-povijesnoj baštini, rastućoj outdoor ponudi te prirodnim ljepotama koje mogu doživjeti u gradu te na otoku Krku.

error: Content is protected !!