Produžen je rok za zakup sajamskih kućica na Božićnoj priči u Omišlju i Njivicama

TZO Omišalj daje u zakup 2 sajamske drvene kućice dimenzije 2 m x 3 m kao prigodno prodajno mjesto za djelatnost ugostiteljstva i ponudu tradicionalnih proizvoda, tematski i sadržajno vezanih uz božićno-novogodišnje blagdane

Produžen je rok javnog poziva za zakup sajamskih kućica  za manifestaciju Božićna priča u Omišlju u Njivicama, i to do 19. studenog 2022. godine.

Turistička zajednica općine Omišalj poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za zakup sajamskih kućica za pružanje ugostiteljskih djelatnosti tijekom Adventa u Omišlju i Njivicama, odnosno manifestacije koja će se održati u razdoblju od 26.11. do 26.12.2022. godine na lokaciji Spomen park – Omišalj i Placa – Njivice.

Radno vrijeme bit će od 10 do 23 sata vikendom, a radnim danom sukladno odluci zakupnika, odnosno interesu posjetitelja uz prethodnu obavijest TZO Omišalj.

TZO Omišalj daje u zakup 2 sajamske drvene kućice dimenzije 2 m x 3 m kao prigodno prodajno mjesto za djelatnost ugostiteljstva i to ponudu tradicionalnih proizvoda, tematski i sadržajno vezanih uz božićno-novogodišnje blagdane, a osobito, ali ne i isključivo, kuhano vino, kuhani gin, razne vrste čajeva, prirodne domaće likere, fritule, palačinke i druge slastice, razne vrste kobasica, hladna i topla jela, tople sendviče i ostala jednostavna jela brze prehrane.

Cijena zakupa sajamskih kućica za razdoblje održavanja manifestacije iznosi 10.000,00 kn (1.327,23 EUR) od kojih dio cijene zakupa u visini 50% subvencionira TZO Omišalj. Fiksni tečaj konverzije 7, 53450.

Kućica ima provedenu elektro instalaciju koja uključuje razvodni ormar, prekidač za rasvjetu, pripremu za svjetlo te 2 utičnice. Cijena uključuje i montažu te demontažu kućica. Priključak električne energije osigurava Općina Omišalj, a zakupnik je dužan snositi troškove električne energije za razdoblje zakupa.

Neposredno ispred sajamske kućice za ugostiteljstvo zakupnik može postaviti najviše barske stolove, najvećeg promjera 60 cm i 4 visoke barske stolice po svakom stolu. Zakupnik smije koristiti isključivo plinske grijalice. Zabranjeno koristiti otvorenu površinu za šankove.

Svi ostali detalji javnog poziva, način prijave i potrebana dokumentacija dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!