Premijera komedije LockClown u opatijskom Gervaisu

Glazba, cenzura, dijalekt i puno smijeha ovu predstavu pretvaraju u pravi urnebes!

Festival Opatija i Talijanska Drama HNK Ivana pl. Zajc iz Rijeke predstavljaju premijeru predstave „LockClown“ Angela Cecchelinija i Davida Calabresea koja se u petak, 27. svibnja s početkom u 20 sati održava u centru Gervais u Opatiji.

Tri klauna, zatvorena u nedefiniranom prostoru, bore se protiv nevidljivog neprijatelja koji je promijenio njihove sudbine i zabranio im njihovo osnovno pravo: nastupati. Predstavu inspiriranu tekstovima Angela Cecchelina, jednog od najznačajnijih futurističkih autora tršćanske scene i talijanskog glazbenog kazališta, gledat ćemo u perspektivi današnje kulture, umjetnosti i suvremenog kazališta.

Glazba, cenzura, dijalekt i puno smijeha ovu predstavu pretvaraju u pravi urnebes!

Režiju i adaptaciju teksta potpisuje Davide Calabrese, scenografiju i kostimografiju radio je Ivan Botički, a za glazbu je zaslužan Anselmo Luisi. U predstavi glume Elvia Nacinovich, Bruno Nacinovich i Stefano Surian.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u sustavu Mojekarte.hr, u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija), u Rijeci u Dallas Music Shopu ili na dan predstave u centru Gervais od 19 sati. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 30 kuna, a ulaznice s popustom mogu se kupiti isključivo u Festivalu Opatija i centru Gervais.

error: Content is protected !!