PREDSTAVLJAMO Lola Dream: Krk je čarobna wedding destinacija, želim je otkriti cijelome svijetu

U suradnji s udrugom Žene za otok donosimo seriju intervjua u kojima predstavljamo uspješne otočne poduzetnice, a svako predstavljanje prati i darivanje u kojemu možete sudjelovati putem službene Facebook stranice Bodulija.neta

Otok Krk je nadaleko poznat po svojim ljepotama, o čemu svjedoče i stotine tisuća onih koji ga svake godine pohode – i uvijek mu se rado vraćaju. No uz sve predispozicije da to postane, sve donedavno nije bio toliko popularna wedding destinacija. Zahvaljujući Mileni Debrunner to se polako ali sigurno mijenja, budući da ova otočanka s bivšom švicarskom adresom ima jedinstven san: približiti čaroliju otoka Krka mladencima i prelijepe otočne vizure pretvoriti u kulise za vjenčanja iz snova.

1. Kada i kako je sve počelo? Od kuda ideja i kako se zakotrljala vaša poslovna priča?
Moje ime je Milena Debrunner i stojim iza branda Lola Dream. Lola Dream je obrt za organiziranje, dekoriranje i personalizaciju evenata, s posebnim naglaskom na vjenčanja. Do 2017. živjela sam i radila u bankarskom svijetu Švicarske, no prevladala je ljubav prema kreativnosti, prirodi i otočnom duhu nakon čega sam doputovala na Krk u želji da ostvarim svoje snove.

2. U procesu je sigurno bilo “ispipavanja” tržišta, noviteta i promjena. Kako je to išlo?
Da, pitala sam se što ima Istra, Opatija, Dubrovnik… a da nema Krk koji je kao destinacija za vjenčanje često zanemaren? Krčki krajolik prošaran je nijansama zelene i plave, maslinicima, vinogradima, prekrasnim plažama, drevnim kaštelima koji su idealne kulise za vjenčanja i to Lola želi nuditi, čari ovog otoka.

3. Na što ste najponosniji?
Satkano s ljubavlju, iza svakog vjenčanja stoji priča koja toga dana postaje stvarna, raskošna i neponovljiva, a „Lola Dream“ kroz organizaciju i dekoraciju priča te priče, nešto posve osobno. Ponosna na to da – mala ili velika vjenčanja, u raskošnoj ili jednostavnoj vjenčanici, s buketom ili možda bez njega – stvaram čarolije.

4. Tko su vaši najčešći klijenti?
Organizator vjenčanja brine o svim detaljima – lokacija, fotograf, crkva, pozivnica, darovi, mladenci se mogu opustiti i uživati u vlastitom vjenčanju i to veoma cijene. Moji klijenti nisu samo mladenci, rado organiziram obiteljske svečanosti kao i poslovne evente.

5. Kako izgleda proces pripreme za jedan takav događaj? Ima li i neplaniranih situacija?
Od izbora i kreativnog uređenja jedinstvene lokacije, preko osmišljavanja romantičnih sadržaja i svečanog protokola te strpljivog rada sa svim izvođačima je dug proces da bi dan vjenčanja bio dan za pamćenje. Bude i neplaniranih situacija pa, ako je kiša odlučila padati, onda će padati.

6. Na kakve ste izazove naišli? Što je potrebno za uspjeh?
Kako ostati svoj? U moru izbora većina se odlučuje za iste. Iako mislimo da smo posebni i originalni, često uviđamo da je to već netko napravio prije nas. Nije uvijek dovoljno truditi se više, ponekad treba pokušati nešto potpuno drugačije kako bismo prešli na sljedeći nivo uspješnosti.

7. Kakvi su planovi za budućnost?
Ako su naše želje i planovi u suglasju sa stvarnošću, nada me svojim optimizmom i veseljem već povela u budućnost. Krk wedding destinacija je moj novi izazov, suradnja sa ženama koje stoje uz udrugu «Žene za otok», pričati priču lokalnih poduzetnica, štititi njihovu autentičnost i bogatstvo koje predstavljaju.

8. Gdje vas mogu pronaći budući mladenci ili oni kojima je potrebna pomoć oko organizacije eventa?

Moji kontakti su:

Lola Dream
vl. Milena Debrunner
Istarski prolaz 5, 51500 Krk, Croatia
Tel. 00385 91 935 20 73

www.lola-dream.com

lola@lola-dream.com

https://www.facebook.com/loladreamkrk

Veselim se daljnim projektima i stojim na raspolaganju svima koji svoje životne događaje žele pretvoriti u san!

Lola Dream je za čitatelje Bodulija.neta pripremila jedinstven poklon – Proljetnu čaroliju pod zvonom! Za sudjelovanje u darivanju potrebno je:

Foto: Srđan Hulak

error: Content is protected !!