Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginula mlada majka: Vraćala se kući, skrenula u suprotnu traku…

Golema je to tragedija, neopisiva riječima, za ovo malo mjesto i čitav otok

Po završenom očevidu policija je objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je rano jutros, oko 6,20 sati, nedaleko skretanja za Valbisku život izgubila 36-godišnja vozačica, majka troje djece, iz Svetog Vida na otoku Krku.

Prema izvješću policije, vozačica je upravljala osobnim vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka krećući se iz smjera Krka u smjeru Rijeke te prešavši na suprotnu stranu kolnika stradala u sudaru s osobnim vozilom marke Mercedes, makarskih registracijskih oznaka, koje se kretalo iz suprotnog smjera. Ovim vozilom upravljao je 69-godišnji vozač, koji je radi zadobivenih ozljeda prevezen u KBC Rijeka, izvijestila je policija.

Na mjestu prometne nesreće proveden je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice ODO iz Rijeke. Promet ovom dionicom odvijao se obilaznim pravcima do 9,55 sati kada je u potpunosti uspostavljen.

Prema neslužbenim informacijama, mlada je žena stradala gotovo nadomak svoga doma, dok se vraćala kući. Iza sebe je ostavila supruga i troje male djece, kao i brojne prijatelje koji o njoj govore samo najljepšim riječima, u šoku i nevjerici zbog strašnog gubitka. Golema je to tragedija, neopisiva riječima, za ovo malo mjesto i čitav otok.

error: Content is protected !!