Policija objavila apel: Nestao je na Krku, ako ste ga vidjeli molimo javite nam

Detaljne informacije o nestalom dostupne su OVDJE, a na istom mjestu moguće je i popuniti obrazac u slučaju da imate bilo kakve korisne informacije o gospodinu Rolandu

PU primorsko-goranska uputila je apel građanima u nastavku potrage za nestalim Rolandom Polz-Huemerom, austrijskim državljaninom, koji je posljednji put viđen još 19. lipnja na području Krasa. Obavijest o nestaloj osobi objavljena je i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, odnosno na mrežnoj stranici NENO, gdje se mogu vidjeti i detaljne informacije o nestalom Rolandu.

Podsjetimo, gospodin Roland nestao je u ponedjeljak 19. lipnja oko 12 sati na području Krasa, gdje je sa svojom obitelji boravio kao turist. Rođen je 1961. godine, a u trenutku nestanka bio je dobre fizičke kondicije, odjeven u crveno-plavu majicu kratkih rukava i traperice dužine do koljena. Visok je 178 cm, govori njemački jezik te pati od demencije.

Za nestalim Austrijancem pokrenuto je nekoliko opsežnih potražnih akcija u kojima su sudjelovali vatrogasci, HGSS i policija s potražnim psima, a iako je pročešljano veliko područje otoka, ni nakon mjesec i pol nema nikakvih tragova što se moglo dogoditi nesretnom čovjeku. Ipak, dežurne službe i obitelj nestalog Rolanda ne odustaju od potrage za odgovorima, a otok Krk je oblijepljen plakatima s molbom za pomoć u potrazi.

Detaljne informacije o nestalom dostupne su OVDJE, a na istom mjestu moguće je i popuniti obrazac u slučaju da imate bilo kakve korisne informacije o gospodinu Rolandu.

error: Content is protected !!