Otok Krk dobio novu turističku kartu, uskoro i u online verziji

U nastojanju prilagodbi novim rastućim trendovima digitalizacije, a i u cilju uvođenja ekološki prihvatljivih rješenja, u tijeku je i priprema karte i u online verziji sa QR kodom

U cilju intenziviranja promotivnih aktivnosti, a već u pripremi za sezonu 2022. godine, TZ otoka Krka kao dio svojih aktivnosti usmjerila je i u tiskanje promotivnih materijala. Uz redizajn brošure Krk Info, kojom su obuhvaćene sve relevantne otočne informacije, početkom rujna stigla je i nova turistička karta otoka Krka koja sadrži najrelevantnije, jasne informacije o destinacijama otoka Krka u skraćenoj verziji.

Karta otoka Krka, veličine B1, sadržajno obuhvaća dvije strane: naslovnicu s kartom otoka, oznakama kulturno povijesnih spomenika i info centara, opće informacije te oglas za biciklističke i pješačke karte otoka Krka dok druga strana obuhvaća sve destinacije, odnosno općine otoka Krka: Omišalj, Malinsku, Krk, Punat, Bašku, Vrbnik i Dobrinj.

Tekstovi su pisani na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku a oblikovanje i dizajn karte potpisuje Valter Stojšić. Za svako mjesto tekstualno su obuhvaćeni opisi, preporuke, znamenitosti, gastronomija, outdoor i opće informacije. Posebno su izdvojene manifestacije, kulturno povijesne znamenitosti i atrakcije.

Karta otoka Krka će se naći na svim sajmovima na kojima će prisustvovati TZ otoka Krka u slijedećim razdobljima, a može se naći i u TIC-evima turističkih zajednica.

U nastojanju prilagodbi novim rastućim trendovima digitalizacije, a i u cilju uvođenja ekološki prihvatljivih rješenja, u tijeku je i priprema karte i u online verziji sa QR kodom, kao i ostalih promotivnih materijala kojima raspolaže TZ otoka Krka, ističu iz otočne turističke zajednice.

error: Content is protected !!