FOTO/VIDEO Startao je popularni Food Truck Festival u Krku!

Grill corner by Mate Janković nudi originalna jela kao što su Spicy pork, Chicken ciabatta, Classic burger, Kebab brioche, a u ponudi su i krumpirići s pulled porkom i mladim lukom

Na Ribarskom mulu u gradu Krku ovoga se ponedjeljka ponovo dogodila gastro čarolija kakvu može pružiti samo Food Truck Festival. Već dobro poznati i iznimno popularan festival street fooda i odličnog raspoloženja  službeno je otvoren uz pet food truckova i poznata imena, koja i ovoga puta donose svoja autorska jela.

Posjetitelji Food Truck Festivala tako mogu birati između pet različitih menija koje nude Grill corner by Mate Janković, Capra Istrian Street Food, Cucina 100 gusti, Picnic Mingle & Fun i Sweet House Di Mare. Samo otvorenje festivala u Krk je dovelo jednog od najpoznatijih hrvatskih chefova, Matu Jankovića, koji je najavio nekoliko originalnih jela kao što su Spicy pork, Chicken ciabatta, Classic burger, Kebab brioche, a u ponudi su i krumpirići s pulled porkom i mladim lukom.

Sa svojim autorskim jelom u Krk je stigla i ovogodišnja pobjednica MasterChefa, Maja Šabić sa svojim autorskim jelom, Pepper Jack Burgerom.

Hvalevrijedna novina ovogodišnjeg festivala su eco friendly festivalske čaše, koje će se koristiti kako se ne bi stvarao otpad od plastike čime organizatori žele doprinijeti inicijativi da Krk postane prvi Zero Waste otok.

Odličnu hranu svakoga dana pratit će i sjajan glazbeni program počevši s nastupom The Dudes dua u ponedjeljak i L’amoura u utorak. Festivalski gastro tjedan uklopit će se u popularni Krk Music Fest, zbog čega uz gastro specijalitete, neće nedostajati niti odličnih glazbenih poslastica.

Čitav program Krk Music Festa dostupan je OVDJE, a kako je bilo na prvom danu Food Truck Festivala pogledajte u našoj galeriji i video prilogu.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!