Otkazan Malinska Trail 2020: Sve smo pokušali, uzalud. Ali nitko nam ne može oduzeti uživanje u prirodi

“Sukladno novim epidemiološkim mjerama i odlukama Stožera, tj. ograničenju maksimalnog broja od 50 osoba na javnim događajima i okupljanjima, primorani smo otkazati utrku Malinska Trail 2020.”

Popisu zbog koronavirusa otkazanih događaja danas se nažalost pridružio i Malinska Trail 2020, jedna u nizu trail running utrka koje promoviraju Kvarner i njegova prirodna područja. Malinska Trail je bio na rasporedu u subotu, 7. studenog, no čak ni činjenica da je riječ o aktivnosti koja se održava na otvorenom nije je uspjela izdvojiti iz strogih Covid pravila.

“Drage trkačice i trkači, nažalost ne donosimo dobre vijesti.

Sukladno novim epidemiološkim mjerama i odlukama Stožera, tj. ograničenju maksimalnog broja od 50 osoba na javnim događajima i okupljanjima, primorani smo otkazati utrku Malinska Trail 2020. Sve što smo mogli smo pokušali, no nažalost nije išlo. Nismo dobili potrebnu suglasnost za održavanje utrke. Svim prijavljenim natjecateljima u narednih 24 sata poslat ćemo email i obavijest o otkazivanju utrke te info o povratu uplaćene startnine.

Kako god, i dalje smo slobodni skakati po brdima, družiti se na stazama, gubiti po šumama i uživati”, objavio je u najavi sada već otkazanog događaja organizacijski tim.

error: Content is protected !!