OŠ Fran Krsto Frankopan Krk: Prijave prvašića vršit će se od 25. do 29. siječnja

Upute i obrasci za cjelokupni predupisni i upisni postupak u osnovnu školu bit će u narednom razdoblju objavljeni na web stranici škole

Pozivaju se roditelji djece koji su školski obveznici za školsku godinu 2021/22. rođene od 1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. godine na obvezu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole.

Obavezu prijava imaju i oni roditelji djece kojima je odgođen upis u 2020/21. školsku godinu.

Prema planu upisa djece u prvi razred osnovne škole koje je donio Upravni odjel za odgoj i obrazovanje u Primorsko-goranskoj županiji prijave za upis u prvi razred OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Krk bit će omogućene elektronskim putem od 25. do 29. siječnja 2021. godine.

Prijave je moguće izvršiti preko web stranice škole, http://osnovnaskolakrk.hr klikom na obrazac. (bit će aktiviran od 25.siječnja do 29. siječnja 2021. godine do 23,59 sati)

Za one roditelje koji nisu u mogućnosti na elektronski način prijaviti dijete omogućit će se od 25. do 29. siječnja 2021. godine od 11,00 sati do 12,00 sati prijava putem telefonskog broja 051/661-946. Prije poziva potrebno je pripremiti OIB djeteta te podatak o e-mail adresi roditelja i broj telefona zbog daljnjeg kontakta.

Prilikom prijava, te razvrstavanja prijavljenih školskih obveznika potrebno je voditi računa o upisnom području pojedine područne škole i matične škole te prijavljenom prebivalištu školskog obveznika.

Upisna područja OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Krk su slijedeća:

MŠ Krk  –  Krk, Kornić, Muraj, Lakmartin

PŠ Vrh   – Vrh, Salatići, Kosići, Skrpčići, Pinezići, Bajčići, Brusići, Linardići, Žgaljići, Milohnići, Brzac, Poljica, Nenadići

PŠ Punat – Punat, Stara Baška, Kornić, Muraj

PŠ Baška – Draga Baška, Jurandvor, Batomalj, Baška

PŠ Vrbnik  – Vrbnik, Risika, Garica, Kampelje

O terminima za liječnički pregled djeteta te testiranju kod školskog psihologa roditelji će biti obaviješteni putem elektronske pošte, koje su naveli u prijavi nakon završetka postupka prijava.

Upute i obrasci za cjelokupni predupisni i upisni postupak u osnovnu školu bit će u narednom razdoblju objavljeni na web stranici škole http://osnovnaskolakrk.hr .

error: Content is protected !!