Online otvaranje Adventa va Dobrinju uz Mixmag Adria Outdoor Session

“Uz prekrasne kadrove Dobrinja i okolice zabilježene kamerama naših sjajnih snimatelja Dinka Čvorića Doringa i Luke Tabaka započet ćemo Advent va Dobrinju, pozdraviti 2022. godinu i poželjeti svima još bolju, ljepšu i veseliju 2023.”

Projekt Adria Outdoor Session u suradnji sa portalom Mixmag Adria ide dalje: ovaj session, koji će biti prikazan u nedjelju, 04.12.2022. u 20:00 sati, snimljen je na prekrasnoj lokaciji Parka Ogreni u Dobrinju na Otoku Krku.

Gost, domaćin, zabavljač i prezenter ovoga video materijala je PEZNT, izvođač sa dugogodišnjim iskustvom na sceni i nedavni dobitnik nagrade International Hrvatskog društva skladatelja. Također je i izvođač koji je nedavnom suradnjom sa Jazz orkestrom HRT-a ušao u povijest kao prvi DJ koji je ostvario suradnju sa nekim Jazz orkestrom aranžirajući svoje vlastite pjesme u suradnji kojom dirigira maestro Miron Hauser, dirigent Jazz orkestra Hrvatske Radio Televizije.

“U ovom video materijalu uz Peznta imat ćemo priliku vidjeti i članove Centra za promicanje zdravlja Miketa koji su novouređeno vježbalište u Parku Ogreni i šumske puteve koji okružuju Dobrinj iskoristili na najbolji mogući način. Uz prekrasne kadrove Dobrinja i okolice zabilježene kamerama naših sjajnih snimatelja Dinka Čvorića Doringa i Luke Tabaka započet ćemo Advent va Dobrinju, pozdraviti 2022. godinu i poželjeti svima još bolju, ljepšu i veseliju 2023.”, ističu organizatori.

ADRIA OUTDOOR SESSION je projekt usmjeren promociji hrvatskog turizma i turističkih destinacija kao i promociji outdoor aktivnosti, povijesnih i drugih znamenitosti te izvođača elektroničke glazbe s područja koja pokriva pojam Adria a koji djeluje u suradnji sa portalom Mixmag Adria.

Video premijeru moći ćete vidjeti na Facebook stranicama organizatora (kulturni Dobrinj i Visit Dobrinj) te portalu Mixmag Adria i You Tube kanalu Mixmag Adria.

Realizaciju ovoga projekta pomogli su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Turistička zajednica Općine Dobrinj.

Čitav program Adventa u Dobrinju dostupan je OVDJE.

error: Content is protected !!