Online edukacije za turističke djelatnike i privatne iznajmljivače

Organizacija ovih edukacija nastavak je višegodišnje prakse, kao jedna u nizu zajedničkih aktivnosti kojima se nastoji kontinuirano educirati turističke dionike te poticati na praćenje i prilagodbu turističkim trendovima.

S ciljem kvalitetne pripreme nadolazeće turističke sezone, u vremenu obilježenom brojnim izazovima i promjenama u trendovima u svakom pa tako i turističkom smislu, lokalne turističke zajednice s otoka Krka organiziraju online edukacije / webinar putem Zoom platforme namijenjene turističkim dionicima s područja njihovih općina/grada, koja će temama obuhvatiti sve bitne informacije vezane za poslovanje, ali i prezentirati aktualnosti, mogućnosti oglašavanja te trendove na turističkom tržištu.

Organizacija ovih edukacija nastavak je višegodišnje prakse, kao jedna u nizu zajedničkih aktivnosti kojima se nastoji kontinuirano educirati turističke dionike te poticati na praćenje i prilagodbu turističkim trendovima.

U suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. organizirana je besplatna online edukacija za privatne iznajmljivače, a u suradnji s predavačicom Anom Klancir – Epic advice, dvije besplatne online edukacije u formi webinara namijenjene privatnim iznajmljivačima, vlasnicima i menadžerima hotela, hostela i ostalih vrsta smještaja, turističkim agencijama, mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji vode prodaju smještajnih kapaciteta te onima koji tek razmišljaju o početku poslovanja.

Način izvođenja edukacija je predavanje, diskusija te pitanja i odgovori.

5.5.2021. u 17:00 / Webinar: Turistički trendovi 2021. – kako se pripremiti za sezonu

Najveće svjetske online platforme (Booking.com, Airbnb, TripAdvisor..) objavile su trendove putovanja za 2021. prema prikupljenim podacima od putnika te vlastitih statistika rezervacija. Predavačica je analizirala podatke te pripremila predavanje i savjete koji će vam pomoći oko pripreme sezone. Po završetku programa, polaznici će naučiti kako pratiti trendove u turizmu te kako analizirati tržište i konkurenciju.

PREDAVAČ: Ana Klancir – Epic advice

Prijaviti se možete OVDJE.

10.05. u 17:00 / Webinar: Priprema apartmana i kuća za odmor za sezonu 2021. – Poslovanje u novim uvjetima

Edukacija je namijenjena svima koji će poslovati u sezoni 2021. bez obzira jesu li početnici ili iskusni iznajmljivači. Predavačice će svojim temama obuhvatiti sve važne informacije vezane uz poslovanje iznajmljivača, propise u turizmu te obaveze iznajmljivača, ali i teme poput mogućnosti i načina prezentacije objekta i destinacije, prezentirati aktualnosti poput kako provoditi dodatne mjere za COVID-19, koje su mogućnosti samostalnog oglašavanja (Google maps, društvene mreže, web stranice) te trendove i potražnju na turističkom tržištu.

PREDAVAČI: Anamarija Cicarelli, dipl.oec. turizma i Meri Čizmić Kraljević, glavna urednica časopisa „Apartman Plus“

Prijaviti se možete OVDJE.

12.5.2021. u 17:00 / Webinar: Kako poboljšati booking preko online kanala

Edukacija kroz koju će polaznici naučiti kako na najbolji način optimizirati prodaju smještajnih kapaciteta na glavnim online kanalima prodaje (Booking.com, Airbnb, Expedia, VRBO…). Po završetku programa, polaznici će naučiti kako razviti prodajnu strategiju, analizirati rezultate te koristiti prodajne alate online kanala.

PREDAVAČ: Ana Klancir – Epic advice

Prijaviti se možete OVDJE.

O PREDAVAČIMA:

Epic Advice

Ana Klancir – ima bogato dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru, a prije otvaranja vlastitog obrta za consulting i edukaciju u turističkom poslovanju, bila je account manager u Booking.comu te aktivno radila na poboljšanju prodaje ključnih partnera.
Karijeru je započela u jednom od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca – Plava laguna – gdje je naučila o hotelskom poslovanju te održavanju standarda u hotelima i resortima.

Interligo d.o.o.

Anamarija Cicarelli, dipl.oec. turizma – autorica i edukator edukacija u organizaciji tvrtke – Interligo d.o.o., čija je i vlasnica. Autorica je pet specijaliziranih knjiga o upravljanju obiteljskim smještajem. Ujedno vodi vlastiti objekt s apartmanima i sobama. Održala je više od 300 edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu te je sudionik i autor brojnih razvojnih projekata vezanih za obiteljski smještaj. Službeni je edukator e-Visitora pri HTZ-u.

Meri Čizmić Kraljević – glavna urednica časopisa „Apartman Plus“, ovlašteni je edukator tvrtke Interligo d.o.o. Održala je preko 200 edukacija širom Hrvatske. Ima bogato iskustvo kao savjetnica obiteljskog smještaja, koautorica je stručnih knjiga o obiteljskom smještaju, sudjelovala je u projektima upravljanja destinacijama u dijelu koji je vezan uz obiteljski smještaj.

error: Content is protected !!