Omi’s EGGciting Easter Weekend: Kamp Omišalj ovoga je Uskrsa idealna destinacija za obiteljski odmor

U petak, 15. travnja započinje “Omi’s EGGciting Easter Weekend”, program koji garantira pregršt smijeha i odlične zabave za cijelu obitelj

Nešto za velike, nešto za malene; nešto za romantičare, nešto za avanturiste… Uskršnji blagdani prava su prilika za predah i punjenje baterija u solo ili obiteljskom aranžmanu, a upravo ponešto za svačiji gušt i raspoloženje nudi atraktivan program i posebna ponuda kojom ovih dana neodoljivo mami Kamp Omišalj.

Malo je mjesta za odmor koji objedinjuju zanimljivosti za sve uzraste i afinitete, a upravo to potrudili su se ponuditi u jednom od najljepših krčkih kampova. Sve goste kampa, ali i općenito ljubitelje gastro delicija u Kampu Omišalj očekuje prigodna gastro ponuda, kao i iznimno bogati blagdanski doručak “Uskršnji pijat”.

Već u petak, 15. travnja započinje “Omi’s EGGciting Easter Weekend”, program koji garantira pregršt smijeha i odlične zabave za cijelu obitelj. Na rasporedu je tako, među ostalim, Hop-hop olimpijada, uskršnji kamp reli, puštanje zmajeva, bojanje i potraga za uskršnjim pisanicama, brojne radionice i dječji disco.

Za opušten odmor u Kampu Omišalj pripremili su i posebne ponude, pa tako najpovoljniji smještaj u modernoj mobilnoj kućici za 4 odrasle osobe i 2 djece stoji već od 360 kuna. Malene goste pritom očekuje i animacija, a cijelu obitelj i uskršnji poklon iznenađenje.

Uz mini zoološki vrt, mogućnost najma bicikala i mnoštvo sadržaja za djecu te vrhunski restoran Maris i romantičnu konobu Timun, Kamp Omišalj pokazao ne samo kao sjajna camping destinacija, nego i odlična startna pozicija za istraživanje Zlatnog otoka. U kombinaciji s posebnim uskršnjim programom i ponudama – idealno za proljetni odmor!

Više infomacija o uskršnjim i ostalim programima i ponudama u Kampu Omišalj dostupno je OVDJE.

error: Content is protected !!