Oluja na Kvarneru: Ovog će četvrtka Krčki most ponovo “zapaliti” 222 baklje

Nakon bakljade, u četvrtak s početkom u 21:30 sati u Omišlju na placi koncert će održati klapa Stine, ovogodišnji pobjednici 56. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu

I ove godine, šesti put za redom, manifestacijom Oluja na Kvarneru udruge navijača Plavo bijeli otok i Vavik vjerna Kirija spektakularnom bakljadom na Krčkom mostu obilježavaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan branitelja.

Kao i uvijek, na mostu će biti zapaljene točno 222 baklje, u spomen na 222 poginula branitelja iz Primorsko-goranske županije.

Bakljada počinje 4. kolovoza u 21 sat, dok će 5. kolovoza članovi udruga polažiti cvijeće i zapaliti svijeće ispred murala u čast braniteljima u Njivicama.

“Sve sudionike pozivamo na prikladno ponašanje dok na ostale posjetitelje, osobito na one koji će doći plovilima u akvatorij Krčkog mosta apeliramo da NE ispaljuju rakete! Svi sudionici pozivaju se u 19:30 na okupljanje na parkiralištu ispred mosta gdje će se moći kupiti i prigodna majica”, poručuju iz udruge navijača Plavo bijeli otok.

Nakon bakljade, u četvrtak s početkom u 21:30 sati u Omišlju na placi koncert će održati klapa Stine, ovogodišnji pobjednici 56. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu.

“Nakon „Oluje na Kvarneru“ ili preciznije bakljade na Krčkom mostu, svi su dobrodošli u Omišalj”, poručuju iz Općine Omišalj.

error: Content is protected !!