Održana svečana sjednica Stručnog vijeća Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ

Tijekom svečane sjednice predstavljen je zbornik radova NZZJZ PGŽ pod nazivom “Public Health Perspectives 2023.”, a dodijeljene su i zahvalnice

Mramorna dvorana Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja bila je domaćin svečane sjednice Stručnog vijeća Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Predsjednica Vijeća Sandra Pavičić-Žeželj otvorila je sjednicu, dok je ravnatelj Zavoda Željko Linšak u svom pozdravnom govoru istaknuo niz pozitivnih promjena u poslovanju te naglasio važnost zadovoljstva radnika kao ključnog čimbenika u pružanju kvalitetne javnozdravstvene skrbi.

Tijekom svečane sjednice predstavljen je zbornik radova NZZJZ PGŽ pod nazivom “Public Health Perspectives 2023.”, a dodijeljene su zahvalnice zaposlenicima koji su umirovljeni tijekom prethodne godine, višestrukim darivateljima krvi te zaposlenicima za izniman doprinos u pomoći pri saniranju ekološke katastrofe u Osijeku (Brijestu) tijekom 2023. godine.

Na svečanoj sjednici su sudjelovali su i predstavnici Primorsko-goranske županije, članovi Stručnog i Upravnog vijeća NZZJZ PGŽ, predstavnici sindikata, glavne inženjerke i sestre Odjela, te voditelji Ispostava NZZJZ PGŽ.

error: Content is protected !!