Obilazak radova na vatrogasnom tornju u Centru za obuku interventnih službi PGŽ u Šapjanama

U sklopu obilaska održan je i zajednički sastanak Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije i Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije s ciljem daljnjeg planiranja radova i investicija u Centar, u koji je do 2024. godine PGŽ uložila oko 890 tisuća eura

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima obišao je Centar za obuku interventnih službi PGŽ u Šapjanama gdje su trenutno u tijeku infrastrukturni radovi u kojima PGŽ sudjeluje s iznosom od 253 tisuća eura, a vezani su uz izgradnju vatrogasnog tornja.

Ovaj objekt će se po realizaciji tijekom 2024. godine staviti u funkciju obuke vatrogasaca te biti na dispoziciji za uvježbavanje i ostalih operativnih snaga iz sustava CZ PGŽ, i to Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja-Stanice Rijeka i Delnice, Policijskoj upravi primorsko-goranskoj i Specijalističkoj postrojbi za traganje i spašavanje iz ruševina i drugima.

U sklopu obilaska održan je i zajednički sastanak Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije i Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije s ciljem daljnjeg planiranja radova i investicija u Centar, u koji je do 2024. godine PGŽ uložila oko 890 tisuća eura.

error: Content is protected !!