Novo na Krku: Počinju audicije za zbor mladih “Tiramol”

 Pozivaju se sva djeca i mladi, u dobi od 13 godina nadalje, na audiciju za nove glazbene radionice udruge Kreativni Krk – zbor mladih “Tiramol”

Na području Krka od veljače starta nova aktivnost za djecu i mlade, u dobi od 13 godina na više – riječ je o zboru mladih pod nazivom “Tiramol”, udruge Kreativni Krk.

“U prostoru udruge Kreativni Krk, okruženi profesionalnom opremom, polaznici će na zabavan i učinkovit način učiti i razvijati svoje vokalne vještine. Neke od aktivnosti uključuju: višeglasno pjevanje, tehnike disanja i vokalne vježbe, zabavni vokalni aranžmani, iskustvo javnog nastupa i pjevanje preko razglasa, koncerti, snimanje u profesionalnom studiju, gostovanja raznih predavača i još mnogo toga”, kažu iz Udruge.

Zbor mladih „Tiramol“ vodit će dvojac koji se, uz pedagoške kompetencije, može pohvaliti i dugogodišnjim te raznolikim iskustvom u svijetu glazbe – Lucija Kosić Palić i Dana Bajčić.

Termini se usklađuju po dogovoru i održavaju se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta, a radionice počinju u veljači.

Tiramol je dio programa Kreativne Radionice Kreativnog Krka kojeg je udruga Kreativni Krk pokrenula 2020. godine.

Za sve detalje i informacije oko audicija i upisa, nazovite broj telefona 0923319441 (Luka Adžić-Kapitanović, voditelj udruge) ili se javite putem maila na kreativnikrk@gmail.com

“Upišite se u Tiramol i krenite na novo, uzbudljivo vokalno putovanje”, poručuju voditelji zbora.

error: Content is protected !!