Nova vrijedna donacija krčkoj ispostavi Zavoda za hitnu medicinu

Ovaj pozitivni trend donacija dokaz je da stanovništvo otoka Krka prepoznaje važnost ulaganja u lokalnu zajednicu te da kontinuirano daje podršku za bolje uvjete življenja na otoku u svakom segmentu

Hvalevrijedan niz donacija koje su nedavno realizirane u korist krčke ispostave Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije od strane lokalnih poduzetnika i tvrtki koje djeluju na području otoka Krka dobio je svoj nastavak i krajem travnja ove godine, kada je u tu ispostavu pristiglo 30 novih garderobnih ormarića za djelatnike.

Ova posljednja donacija inventara ukupne vrijednosti od 4.117 eura realizirana je zahvaljujući trgovačkom društvu HADRIA d.o.o., a ista će doprinijeti povećanju zadovoljstva i produktivnosti zaposlenika krčke ispostave te im dodatno poboljšati njihove radne uvjete.

Ovaj pozitivni trend donacija dokaz je da stanovništvo otoka Krka prepoznaje važnost ulaganja u lokalnu zajednicu te da kontinuirano daje podršku za bolje uvjete življenja na otoku u svakom segmentu.

“Zavod za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije tvrtki Hadria d.o.o. iskreno zahvaljuje na realiziranoj donaciji, a kojom su prepoznali važnost i iskazali zahvalnost za naš rad i posvećenost u pružanju zdravstvene zaštite”, kažu iz Zavoda.

error: Content is protected !!