Najljepši uskrsni vikend u Omišlju i Njivicama

“Proslavite Uskrs s nama, udahnite proljeće punim plućima i pridružite nam se na samom početku još jedne nezaboravne sunčane sezone u Omišlju i Njivicama”

Vrijeme je za novu proljetnu avanturu: Ususret uskrsnim blagdanima, ovog proljeća svi putevi vode u Omišalj i Njivice, gdje sve posjetitelje čeka idilična otočna oaza uljepšana prepoznatljivim photopointima.

Njivice su bogatije za Uskrsni photopoint u obliku velike uskršnje košare. Ova predivna lokacija poslužit će kao savršena kulisa vaših fotografija, a atraktivne dekoracije krase i novouređenu Placu Njivicama. Tijekom idućeg tjedna Omišalj će dobiti novu lokaciju uređenog proljetnog photopointa i tako postati nezaobilazan dio proljetnog posjeta Omišlju.

Proslava dolaska najljepšeg godišnjeg doba započinje 8. travnja Interpretacijskom šetnjom pod nazivom „Vremenski stroj”. Okupljanje je na trgu Prikešte u 10.00 sati, a sudionici će ovom prilikom proći kroz vremeplov Omišlja, Pesje, Mirine Fulfinum i Fortičine. Kružna ruta vratit će ih, pune dojmova i vrijednih otkrića, ponovo u Omišalj.

Uskrsnu nedjelju, 9. travnja obilježit će svečana Sveta misa i podjela pinci, od 10.30 sati u Župnoj crkvi UBDM Omišalj i RBDM Njivice. U Župnoj crkvi u Omišlju, s početkom u 20.00 sati održava se koncert Ariane Kraljić i Luke Španjića.

“Dan kasnije, Uskrsni ponedjeljak 10. travnja dočekat ćemo u najboljem društvu: pozivamo vas na Uskrsni doručak uz KUD “Ive Jurjević” i FD Njivice, i to od 11.30 sati na Placi u Omišlju i Njivicama. Također, u večernjim satima, ali ovog puta u  Župnoj crkvi Njivice od 19 sati održat će se sakralni koncert u izvedbi Slavko Sekulić, Vanja Zelčić i Igor Vlajnić”, poručuje direktorica TZ Općine Omišalj Andrea Orlić Čutul i dodaje:

“Sve naše goste obradovat će i informacija da su naši hoteli otvoreni i spremni pružiti najbolje od svoje ponude, a u uskrsnom vikendu očekuje se pravi proljetni šušur i značajan broj noćenja. Proslavite Uskrs s nama, udahnite proljeće punim plućima i pridružite nam se na samom početku još jedne nezaboravne sunčane sezone u Omišlju i Njivicama”.

error: Content is protected !!