NAJAVA Adria Outdoor Session iz Baške uz Amorovu glazbu

Uz Amorovu glazbu u videu, čija premijera je zakazana za 09. rujna točno u 20 sati, može se očekivati pregršt outdoor aktivnosti koje će kamere popratiti po bašćanskim brdima i morima

ADRIA OUTDOOR SESSION, projekt koji su pokrenuli Ivan Bojčić i Tom Pasanec uz podršku glazbenog portala Mixmag Adria ide dalje: Nakon prekrasnog proljetnog sessiona sa Boo Daleom na red nam dolazi spektakularni Adria Outdoor Session iz Baške na otoku Krku, točnije sa „sredine mora” ispred Vele plaže u Baški u kojem gostuje jedan od dugovječnijih ljudi na elektroničkoj sceni i zasigurno jedan od cjenjenijih artista – Amor!

Uz Amorovu glazbu u videu, čija premijera je zakazana za 09. rujna točno u 20 sati, može se očekivati pregršt outdoor aktivnosti koje će kamere popratiti po bašćanskim brdima i morima – s time da će ovoga puta to biti još bolje, veće i spektakularnije – kao i predivne vizuale južnog dijela otoka Krka gdje se smjestila jedna od najljepših plaža na Jadranu.

Premijera videa ADRIA OUTDOOR SESSION iz Baške moći će se pratiti na portalu Mixmag Adria kao i na Facebook stranicama Mixmag Adria i Visit Baška.

Realizaciju ovoga projekta potpomogla  je Turistička zajednica Općine Baška a u realizaciji su sudjelovali i Anima Adventures, BBK Mirakul, Wind Watersports, Vox Artes i Club Porto Baška.

ADRIA OUTDOOR SESSION je projekt usmjeren promociji hrvatskog turizma i turističkih destinacija kao i promociji outdoor aktivnosti, povijesnih i drugih znamenitosti te izvođača elektroničke glazbe s područja koja pokriva pojam Adria.

error: Content is protected !!