Na Krku u planu više od 20 akcija: Otvorene prijave za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj

Ugovoreno je preko 20 različitih akcija na otoku Krku te se pozivaju svi mladi od 15 do 35 godina koji žele dati mali dio svoga vremena i vještina za druge da se prijave.

Za mjesec dana, 15. listopada, kreće najveća volonterska avantura u Hrvatskoj! 14 gradova i jedna općina, tri tisuće mladih i više od 350 volonterskih akcija i sve to u samo 72 sata. Na otok Krk stigao je međunarodni volonterski projekt 72 sata bez kompromisa, čiju je organizaciju preuzeo biskupijski Caritas. Najveći volonterski maraton ove se godine održava od 15. do 18. listopada, a ono što ovaj projekt čini drugačijim od drugih je beskompromisnost volontera. To znači da će budući mladi volonteri saznati volontersku akciju tek na početku projekta, čime beskompromisno daruju svoje vrijeme i vještine za potrebe u svojoj zajednici. Tijekom projekta veliki broj mladih istovremeno volontira na različitim mjestima i različitim radnim, ekološkim i socijalnim akcijama.

Ugovoreno je preko 20 različitih akcija na otoku Krku te se pozivaju svi mladi od 15 do 35 godina koji žele dati mali dio svoga vremena i vještina za druge da se prijave. Prijaviti se može na ovoj poveznici, a više o projektu i kako je bilo prijašnjih godina u drugim gradovima može se saznati na mrežnoj stranici 72sata.hr.

Mladi organizacijski tim projekta na otoku Krku poziva sve zainteresirane da zaprate instagram profil @72sata.krk, gdje će se objavljivati prigodni sadržaj, a na kojem je trenutno u tijeku i nagradna igra! A tu je i facebook stranica 72 sata bez kompromisa. Prihvati izazov i budi promjena!

error: Content is protected !!