Na Krku svečano obilježavanje 25. godina djelovanja Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja

“Čast nam je i zadovoljstvo što je Hrvatski Crveni križ odabrao otok Krk, područje djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Krk, za mjesto obilježavanja hvalevrijednog jubileja”

Na otoku Krku sljedećeg će tjedna biti svečano obilježen veliki jubilej Hrvatskog Crvenog križa,  25. godina djelovanja Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja.

Tim povodom od 30. rujna do 2. listopada na Krku će se održavati program koji uključuje obuhvaća natjecanja spasilaca u spasilačkim disciplinama – utrka na vodi, individualna  i timska utrka s flesibilnom plutačom, trčanje-plivanje-trčanje, super lifesaver i osvajanje zastavica.

Svečanost će svojim nastupom uveličati i KUD Šoto, dječja folklorna skupina pod vodstvom Ksenije Žunić i kanturice iz Omišlja.

“Čast nam je i zadovoljstvo što je Hrvatski Crveni križ odabrao otok Krk, područje djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Krk, za mjesto obilježavanja hvalevrijednog jubileja, 25. godina djelovanja Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja. Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete ovoj manifestaciji, posebno, 01.10.2021. u 11,30 sati na Pjaci u kampu Zablaće, kada će se prigodnim programom obilježiti 25. godina rada Službe”, objavili su iz Gradskog društva Crvenog križa Krk.

error: Content is protected !!