Na Advent va Dobrinju stiže Šajeta i Marko Tolja

“Umjesto Malo san maka, Veseljka i Smaka svita pjevat ćemo Party za ekipu, Evergrin, Moji koraki i ostale uspješnice Šajete koji se odazvao našem večernjem pozivu i dolazi spasiti zabavu!”

I ove godine Turistička zajednica Općine Dobrinj poziva vas da blagdanske dane zadnjeg mjeseca u godini provedete na jednom od najljepših otočnih advenata.

Središnja proslava, zabava, i prekrasan adventski ugođaj starta 22.12. u Dobrinju, kada na Placi umjesto TBF-a stiže Šajeta.

“U četvrtak navečer su članovi benda TBF javili da, zbog bolesti, nisu u mogućnosti nastupiti u Dobrinju. Dva člana benda su se, nažalost, razbolila. Ne možemo im zamjeriti, protiv bolesti se, jednostavno, ne može.

Umjesto Malo san maka, Veseljka i Smaka svita pjevat ćemo Party za ekipu, Evergrin, Moji koraki i ostale uspješnice Šajete koji se odazvao našem večernjem pozivu i dolazi spasiti zabavu!”, kažu organizatori i dodaju:

“Neizostavno kuhano vino i gastro ponuda se tog dana jednostavno podrazumijevaju!”

U utorak 26.12. u Osnovnoj školi Dobrinj održat će se tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert KD Ive Jelenović na kojem će nastupiti sve sekcije društva i njihovi gosti, Marko Tolja i Trio Fjok.

“Na staru godinu, 31.12., čekamo vas u Klimnu na Ispraćaju Stare godine od 11:00 sati (ujutro). Najhrabriji neka uzmu kupaće jer ćemo se, kao i svake godine, kupati a oni malo manje hrabri zabaviti će se uz odličnu gastro ponudu i Grupu Point”, kažu organizatori.

error: Content is protected !!