Mladić u Krku nakon svađe teško ozlijedio Slovenca, uhićen je

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je u subotu, 25. veljače oko 1 sat u Krku, u jednom od ugostiteljskih objekata se prvo verbalno pa potom i fizički sukobio s 58-godišnjim slovenskim državljaninom

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je u subotu, 25. veljače oko 1 sat u Krku, u jednom od ugostiteljskih objekata se prvo verbalno pa potom i fizički sukobio s 58-godišnjim slovenskim državljaninom. Pri tome je 20-godišnjak spomenutom Slovencu zadao šakama nekoliko udaraca u glavu i nanio mu ozljede koje su liječnici dijagnosticirali kao teške. Osumnjičeni se nakon svađe udaljio bez da je policiji prijavio događaj, a policijski službenici su ga jučer pronašli na području otoka Krka te uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 20-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!