Mixmag Adra outdoor festival: Na najljepšu krčku pozornicu stižu jaka imena elektronske scene

Na najljepšu pozornicu otoka Krka, Plažu Medane u Puntu, dolaze jaka imena domaće elektronske scene na prvi Mixmag Adria outdoor festival

U jednom od najljepših koncertnih prostora na otoku, 10. lipnja 2022. godine održat će se premijerno izdanje Mixmag Adria outdoor festivala, kao nastavak prošle godine začetog projekta Ivana Bojčića (Let 3), Tomislava Pasaneca (Blacksoul Music, PEZNT, Mixmag Adria) i regionalne ekspoziture najvećeg svjetskog portala za elektroničku glazbu Mixmag, Adria Outdoor Sessions.

“Amor, Ana Antonova, Boo Dale, DJ Demian i Peznt rasplesat će plesni podij i uvesti nas u novu festivalsku sezonu koja će nas, nadamo se, vratiti u doba prije pandemije”, kaže Ivan Bojčić.

Festival je za ovu, premijernu godinu, zamišljen kao jednodnevni event na kojem će nastupiti dobro poznata imena elektroničke scene ovih prostora ali i jedno jako zanimljivo iznenađenje u liku i obliku DJ Demiana, Mrletovog alter ega, kojem će ovo biti premijerni nastup.

“Kroz projekt Adria Outdoor Sessions kojeg smo Tomislav i ja započeli unazad otprilike godinu dana uspjeli smo, u suradnji sa portalom Mixmag Adria, elektroničku glazbu ovih prostora i ljepote otoka Krka kao i  outdoor aktivnosti koje ovaj kraj nudi približiti ljudima diljem svijeta i meni se pokretanje ovoga festivala, kojim ćemo i dalje raditi na promociji svega ranije navedenog, nametnulo kao logičan slijed cijele priče”, zaključuje Ivan Bojčić iz organizacije festivala.

Organizatori su pripremili ograničen broj „Early Bird“ festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti putem sustava Entrio u niže navedenim vremenskim intervalima po sistemu što ranije – to povoljnije:

* 50 kn do 1.5.
* 70 kn do 7.6.
* 90 kn do 10.6.

error: Content is protected !!