Mirisi, okusi i boje Krka: Bodulke stižu u riječku Poneštricu!

Tijekom riječkog gostovanja Udruge Žene predstavit će se otočni brendovi Adorable, Mendula, Kusshh, Bodulka, Piccola Stella, Blue Sheep, Lola Dream i Miau Couture

Članice Udruge Žene za otok, između 28. veljače i 04. ožujka ove godine, Riječankama i Riječanima predstavit će se prodajnom izložbom u suvenirnici/galeriji Poneštrica smještenoj na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske 3a, nedaleko sjedišta Radio Rijeke, i to kako bi se vidjelo što vrijedne ruke žena s Krka mogu, znaju i uspješno rade! One na kopno donose mirise, okuse i boje otoka Krka.

Žene za otok već pet godina djeluju na otočnom području. Udruga se primarno bavi edukacijama i osnaživanjem žena kako bi se one što aktivnije uključile u javni život i poduzetništvo. Broji dvadesetak aktivnih članica te okuplja puno veći broj korisnica koje pohađaju njihove edukacije i evente. Udruga provodi mnoge projekte koji su prepoznati od strane otočnih lokalnih samouprava, posebice Grada Krka, zatim Primorsko-goranske županije, ali i Ministarstva regionalnog razvoja Republike Hrvatske.

Poseban dio njihovog rada posvećen je osnaživanju, edukaciji i participaciji žena poduzetnica. Udruga, dakle, promovira njihov rad i aktivnosti, posebice uz njih vezane vrijednosti poput: zaštite okoliša, ručnog rada, očuvanja prirodne i kulturne baštine, razvoja malog poduzetništva, društveno odgovornog poduzetništvo i slično.

Tijekom riječkog gostovanja Udruge Žene predstavit će se otočni brendovi Adorable, Mendula, Kusshh, Bodulka, Piccola Stella, Blue Sheep, Lola Dream i Miau Couture.

 

error: Content is protected !!