Mirine Park Summer Party u Omišalj dovodi Silente i Urban & 4

U subotu 10. lipnja na pozornicu antičkih Mirina stiže popularni Silente, a dan kasnije, 11. lipnja na istom mjestu neke od svojih kultnih uspješnica odsvirat će Urban & 4

Jedan od najatraktivnijih krčkih lokaliteta, arheološki park Fulfinum-Mirine u Omišlju, ovoga će ljeta doživjeti jedinstvenu glazbenu transformaciju i pretvoriti se u savršeni stage Mirine Park Summer Partyja.

U organizaciji Turističke zajednice općine Omišalj te Općine Omišalj, u subotu 10. lipnja na pozornicu antičkih Mirina stiže popularni Silente, a dan kasnije, 11. lipnja na istom mjestu neke od svojih kultnih uspješnica odsvirat će Urban & 4.

Višestruko nagrađivani miljenici publike, dubrovački pop-rockeri Silente, na repertoaru imaju niz hitova još od nezaboravne Terce na tišinu, a među ostalima tu su i Poljubi me za kraj, Još jednom, Mene moje uši lažu, Navečer se srca lome i mnogi drugi. Kao i uvijek, publiku očekuje zborsko pjevanje u glas s jednim od najomiljenijih bendova današnjice.

Urbanovu četvorku ne treba posebno predstavljati, a sve uspjehe i uspješnice Urbana, od vremena Laufera pa sve do danas, gotovo je nemoguće izbrojiti. Višestruki dobitnik Porina u nizu kategorija, Urban iza sebe ima kultne pjesme – Mala truba, Odlučio sam da te volim, S dlana boga pala si, Mjesta za mene, Budi moja voda, Iskra… Samo je to dio bogatog repertoara koji premošćuje generacijske ukuse i uvijek se pjeva s istim žarom, uz jedinstvenu izvedbu Urbana i njegove četvorke.

Antičke Mirine, već “iskusne” u domaćinstvu brojnih glazbenih manifestacija, i ovoga će puta biti idealna kulisa za dvodnevnu rock poslasticu i sjajno zaokružiti ovu rock priču.

Početak oba koncerta je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

error: Content is protected !!