FOTO/VIDEO Marko Kutlić u inat kiši u Krku održao odličan koncert

Krčka je publika ove srijede mogla uživati i u stihovima iz Markove samostalne karijere, kao što su “Budi moja noć”, “Suviše sam njen”, “Uz nju” i “Budiš me”, a odličan koncert nije uspjela spriječiti ni dosadna kiša

Dok se odbrojavaju dani do blagdana, svaki je dan dobar razlog za druženje s dragim ljudima, osobito uz odličnu glazbenu podlogu. I srijeda uvečer tako se pokazala sasvim dobrim terminom za koncert Marka Kutlića, koji je u sklopu Adventa u Krku preuzeo stage polukupole pod koprivićem.

Marka publika dobro poznaje kao jednog od najboljih mladih vokala domaće glazbene scene te kao nekadašnjeg frontmena popularnog benda Pravila igre, koji je s hitom “Nebo na mojoj strani”, pomeo glazbene top-liste. Osim pjesama iz tog vremena, krčka je publika ove srijede mogla uživati i u stihovima iz Markove samostalne karijere, kao što su “Budi moja noć”, “Suviše sam njen”, “Uz nju” i “Budiš me”, a odličan koncert nije uspjela spriječiti ni dosadna kiša, koja je ovoga prosinca prečesto bila “glavni režiser” planiranih adventskih programa na otoku.

U nastavku programa pod najpoznatijim krčkim koprivićem 23. prosinca 2022. u 18.30 sati zapjevat će Stefany Žužić, a dio atmosfere od sinoć donosimo u foto galeriji i live javljanju.

Foto: Marijan Milotić, Bodulija.net

error: Content is protected !!