Marinu Bubnju godišnja nagrada Općine Omišalj za izniman humanitarni angažman na Banovini

Bubanj je, tek koji sat nakon razornog potresa, organizirao jednu od prvih humanitarnih akcija na otoku Krku za pomoć stradalom području, a ovom prilikom nije propustio zahvaliti svima koji su se odazvali i pružili ruku pomoći

Općina Omišalj je 25. svibnja, na Duhovski utorek, proslavila svoj dan, a tom je prilikom omišljanskom vatrogascu Marinu Bubnju na svečanoj dodjeli uručena godišnja nagrada Općine Omišalj u 2021. godini za “izniman angažman tijekom humanitarnog djelovanja te predano i nesebično pomaganje stanovnicima potresom pogođenog područja Banovine”.

Bubanj je, tek koji sat nakon razornog potresa, organizirao jednu od prvih humanitarnih akcija na otoku Krku za pomoć stradalom području, a ovom prilikom nije propustio zahvaliti svima koji su se odazvali i pružili ruku pomoći: prvenstvano mještanima Omišlja i Njivica, ali i cijeloga otoka Krka, zatim i JANAF-u koji je na Banovinu poslao izuzetno važnu opremu i ljudstvo, kao i dizaličaru Nikoli Španjiću čiji su angažman, znanje i iskustvo bili od nemjerljive važnosti. Ujedno je zahvalio i Omišljaninu sa zagrebačkom adresom – Marko Deša jedan je od volontera koji su dulje od dva mjeseca pomagali unesrećenima.

Marin Bubanj ujedno je i općinski vijećnik te predsjednik podružnice HSP-a Omišalj, a njegovi stranački kolege putem društvenih mreža su istaknuli ponos jednim od svojih najistaknutijih članova.

Foto: HSP Omišalj

error: Content is protected !!