Umjesto 30 tisuća eura, Marina Punat Grupa povećala iznos donacije i nagradila sve prijavljene udruge

“Ove smo godine odlučili kako će Marina Punat Grupa uzeti u obzir više prijavljenih kandidata. Umjesto planiranih 30.000 eura, donirat ćemo udrugama ukupno 33.500 eura”

Marina Punat Grupa, u čijem sastavu su Marina Punat, Brodogradilište Punat, Marina Commerce, Marina Punat Hotel & Resort, u studenom prošle godine ponovno je raspisala natječaj za dodjelu potpora u 2024. godini za financiranje programa i projekata s područja Općine Punat. U tu svrhu Marina Punat Grupa je osigurala donaciju u visini od 30 tisuća eura koji su trebali biti raspoređeni među odabrane kandidate.

No iz MPG danas stižu još bolje vijesti – zbog broja prijavljenih udruga i kvalitete njihovih programa, odlučeno je da će baš svi kandidati dobiti dio sredstava, tako da ove godine neće biti potrebna anketa i javno glasanje. Kako bi to bilo moguće, povećana je i ukupna visina donacije:

“Ove smo godine odlučili kako će Marina Punat Grupa, gdje su i ove godine najviše sredstava izdvojili upravo Brodogradilište Punat i Marina Punat, uzeti u obzir više prijavljenih kandidata. Umjesto planiranih 30.000 eura, donirat ćemo udrugama ukupno 33.500 eura.

U istim iznosima s po 10.000 € ćemo donirati programe:

Nogometni klub Krk za školu nogometa;
KUD Punat za projekt 17. Mediteranski festival folklora, pjesme i tradicijske glazbe na Cipru;
Udruga Muzika u koracima za projekt Glazbeni kamp 2024.

Sredstva će dobiti i Udruga umirovljenika za organizaciju tjelovježbi prilagođenih trećoj dobi u iznosu od 3.500 €.”

Kako ističu iz Marina Punat Grupe, osobito im je zadovoljstvo što su na ovaj način mogli obuhvatiti sve prijavljene udruge za gotovo sve prijavljene projekte, a posebno veseli i podatak o iznimnoj kvaliteti osmišljenih programa.

Bez sumnje, riječ je o sadržajima koji će ostaviti trag i ostati zabilježeni kao vrijedan dio života općine Punat.

error: Content is protected !!