Manifestacije i marketinške aktivnosti: TZ Malinska – Dubašnica raspisala dva javna poziva

Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica ovoga je tjedna raspisala dva javna poziva

Svim zainteresiranima upućen je tako Javni poziv za dodjelu potpore za programe, događanja i manifestacije u turizmu.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju programa, događanja i manifestacija, i to kulturna i zabavna događanja, sportska događanja, eno-gastronomska događanja, povijesnam tradicijska/etno i ostala događanja na području Općine Malinska-Dubašnica.

TZO Malinska-Dubašnica može Organizatoru odobriti potporu do najviše 50 % opravdanih/prihvatljivih troškova programa, događanja i manifestacije uz uvjet da predmetni iznos ne prelazi iznos od 5.000,00 EUR, koliko Organizator može maksimalno ostvariti po pojedinom programu/događanju/manifestaciji.

Svi detalji dostupni su OVDJE.

Također, raspisan je i Javni poziv za financiranje marketinških aktivnosti privatnih iznajmljivača. TZ će sufinancirati prihvaćene programe iznosu od 150,00 EUR. Sufinanciranje je jednokratno, te se odnosi na jednu smještajnu jedinicu. Ostatak iznosa do pune cijene sukladno dogovoru sa izvođačem, prijavitelji direktno podmiruju sami.

Kao predmet sufinanciranja moguće je prijaviti sljedeće aktivnosti: fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata te izradu video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata.

Aktivnosti će izvršiti F MEDIA, vl. Fran Karabaić i Photo Studio Art, vl. Hrvoje Kosir.

Svi detalji javnog poziva dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!