Malinska: Policija objavila okolnosti nesreće u kojoj je poginuo 39-godišnjak

Nesreća dogodila kada je 39-godišnjak upravljajući osobnim vozilom smjera Malinske prema Rijeci, nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe i pri tome bočno udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera

Jučer oko 14.20 sati na području Malinske na otoku Krku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško stradao 39-godišnji hrvatski državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda i u besvjesnom stanju prevezen je u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći nakon par sati ,nažalost, preminuo.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 39-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, kolnikom DC 102 iz smjera Malinske prema Rijeci, nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe i pri tome bočno udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 40-godišnja hrvatska državljanka.

Nakon sudara izgubio je nadzor nad vozilom koje je skrenulo ispod razine kolnika na travnatu površinu i u daljnjem kretanju vozilo je udarilo u betonski zid od koji se odbilo, a potom od jačine udarca preokrenulo na bok i zaustavilo.

Za vrijeme provedbe očevida od 14. 45 do 16 sati DC 102  bila je zatvorena za kretanje svih vozila, a promet se odvijao alternativnim pravcima.

error: Content is protected !!