Loše vrijeme promijenilo program Adventa u Krku i Omišlju, evo novog rasporeda

Zbog vremenskih (ne)prilika, u sklopu programa kojim se obilježava blagdan sv. Nikole, otkazuje se i dolazak sv. Nikole brodom uz nastup Gradske glazbe Krk

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika koje su najavljene za sljedeće dane, u sklopu manifestacije Advent u Krku, otkazuje se predstava za djecu Tajna božićne noći, Teatara Mjesec, koja se trebala odigrati u subotu, 03. prosinca, s početkom u 11.00 sati. Također, koncert Šajete koji je bio planiran istog dana, u 18.30, prebačen je za utorak, 06. prosinca, s početkom u 19.00 sati. Pored toga, božićni program polaznika glazbenih radionica Udruge Kreativni Krk, održat će se, kao što je planirano, u nedjelju, 04. prosinca, no njegov je početak s 12.00 pomaknut na 17.00 sati.

Zbog vremenskih (ne)prilika, u sklopu programa kojim se obilježava blagdan sv. Nikole, otkazuje se i dolazak sv. Nikole brodom uz nastup Gradske glazbe Krk, koji je na gradskoj rivi trebao biti priređen u ponedjeljak, 05. prosinca u 17.00 sati, kao i predstava za djecu Avanture sv. Nikole, Kazališta Šareni svijet, koja je u polukupoli kod Velikog parka (ispod koprivića) na rasporedu bila u 17.30 sati.

Druženja sa sv. Nikolom predviđena za utorak, 06. prosinca, u sklopu prijepodnevnih školskih i vrtićkih priredbi, ostaju prema utvrđenom planu, kao i podjela poklon-paketa mališanima od jedne do sedam godina koja će se između 15.00 i 18.00 sati odvijati u polukupoli kod Velikog parka (ispod koprivića), uz napomenu kako se pokloni preuzimaju uz obavezno predočenje pozivnice koja je poslana na adresu na kojoj je dijete prijavljeno.

Zbog najavljene kiše, koncert Vjeka&Eni, planiran za subotu, 3.12. u Omišlju, odgađa se za nedjelju, 18.12. u 19 sati. Novi termini ostalih planiranih subotnjih programa bit će objavljeni na stranicama Turističke zajednice Omišalj i Njivice.

error: Content is protected !!