Kvarner Wines predstavili ponudu na Zadar Wine Weekendu

“Posjetitelji su jako zadovoljni s vinima koja su kušali te su se zainteresirali za dolazak na Kvarner i upoznavanje sa širom ponudom što je u stvari i naš primarni cilj“ rekao je prilikom izlaganja na festivalu predsjednik udruženja Ivica Dobrinčić

Na jednom od najznačajnijih i najvećih vinskih festivala u Dalmaciji, Zadar Wine Weekendu održanom u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru 1. i 2. travnja 2022. nastupilo je i udruženje vinara iz Primorsko – goranske županije Kvarner Wines.

Na festivalu su se predstavila vina i pjenušci od autohtonih kvarnerskih vinskih sorti žlahtine, jarbole, belice, trojišćine i sansigota i sve vinarije udruženja (OPG Ružić, OPG Plovanić vina, Grand Village Estate Winery Selce, Vinska kuća Pavlomir, Estate Winery Katunar, Kuća vina Ivan Katunar, Gospoja, Vinarija Šipun, PZ Vrbnik i Vinarija Nada). Ostvaren je niz razgovora s distribucijama poput Barrel iz Zadra i nizom ugostitelja kako bi se i Kvarnerska vina našla na ovom snažnom i potentnom turističkom tržištu.

Izuzev vina i vinarija su se predstavili i drugi autohtoni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi iz Primorsko – goranske županije poput sira, suhomesnatih proizvoda, čokolade, maslinovog ulja i bakarskog baškota. Podršku ovom nastupu dale su institucije Primorsko – goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera i Centar za poljorivredu i ruralni razvoj odnosno Kašetica primorsko – goranska. U sklopu nastupa predstavljeni su brendovi turističke zajednice Kvarnera – Kvarner gourmet, Kvarner food i Kvarner Wines.

„Izuzetno mi je drago da smo nastupili na ovom važnom i velikom festivalu te sam iznimno zadovoljan posjetom našem štandu i prezentaciji naših proizvoda. Posjetitelji su jako zadovoljni s vinima koja su kušali te su se zainteresirali za dolazak na Kvarner i upoznavanje sa širom ponudom što je u stvari i naš primarni cilj“ rekao je prilikom izlaganja na festivalu predsjednik udruženja Ivica Dobrinčić.

 

error: Content is protected !!