Krk: Predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu

Predstavit će se mjere usmjerene na poticanje zapošljavanja ili samozapošljavanja, stjecanje prvog radnog iskustva, obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih, usavršavanje ili prekvalifikacije zaposlenih i poticanje mobilnosti radne snage

U srijedu, 15. veljače u zgradi Grada Krka (prostor kino dvorane) na adresi Trg bana Josipa Jelačića 2, s početkom u 10 sati, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Rijeka, organizira predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu.

Predstavit će se mjere usmjerene na poticanje zapošljavanja ili samozapošljavanja, stjecanje prvog radnog iskustva, obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih, usavršavanje ili prekvalifikacije zaposlenih i poticanje mobilnosti radne snage.

Predstavljanje je namijenjeno poslodavcima s posebnim naglaskom na mikro i male poslodavce, poduzetničkim potpornim institucijama, HUP-u, HOK-u, HGK-u, jedinicama lokalne i područne samouprave, nevladinim udrugama, srednjoškolskim i visokoškolskim ustanovama.

Cilj predstavljanja je sudionicima pružiti informacije o uvjetima i mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu, o novostima i promjenama u odnosu na prethodno razdoblje kao i informacije o samom postupku predaje zahtjeva za potporom i postupku rješavanja zahtjeva.

error: Content is protected !!