Kreću ljetne fešte: Duhovski utorek u Omišlju uz SuperCover bend

Nakon duge zimske stanke produžene epidemijom, fešte se polako vraćaju na krčke ulice, trgove i rive. Tako će u nedjelju, 31. svibnja na Ribarskoj obali kod hotela Jadran u Njivicama biti svečano predstavljena monografija “Omišalj i Njivice, povijesni hod, župe i iseljenici” Antona Bozanića.

O monografiji će govoriti Koraljka Vahtar-Jurković, Tomislav Galović, predstavnici izdavača i Općine Omišalj te naravno sam autor.

Svi oni koji žele ostati kod kuće promociju će moći pratiti uživo putem facebook eventa Duhovski utorek – Dan Općine Omišalj.

Promocija započinje od 18 sati, a dva dana kasnije, na Duhovski utorek – Dan Općine Omišalj, u 10.30 bit će služena sveta misa u župnoj crkvi u Omišlju. Istoga dana s početkom u 17:00 sati iz naselja Mali i Veli kijec kreće turistički autobus s muzikom uživo. Svirat će SuperCover Band, koji će redom obići sljedeće lokacije u Omišlju i Njivicama: Pušća (parkiralište), Bjanižov (parkiralište), kružni tok, riva, Ribarska obala (ispred zgrade TZO Omišalj), Jadranska ulica (kod pekare), Kijac (parkiralište kod DC-a Kijac), ulice Gromačine i Japlenički put (križanje).

Za ovu smo prigodu dio programa s autobusom nazvali Ki to tamo kanta? Na svakoj spomenutoj lokaciji band će svirati 20-ak minuta, a snimka s autobusa moći će se vidjeti i u gore spomenutom eventu s odmakom od sat vremena.

Organizator je Općina Omišalj, koja sve prisutne ujedno podsjeća i na #budimoodgovorni.

Ne propustite svirku uživo SuperCover banda, podijelite kartu s ukućanima, susjedima, prijateljima i proslavite s nama Duhovski utorek!

Gepostet von Omišalj & Njivice Holidays am Mittwoch, 27. Mai 2020

Autor: Martina Frka Milotić

Foto: Općina Omišalj

error: Content is protected !!